Till hösten

Hej, jag vet, inte så härligt att lämna sommaren bakom sig, men inget att göra åt, och visst kan det vara härligt med hösten också. Att gå in till ett varmt och upplyst hem t ex :)
För det där med belysningen tjatar jag mycket om, jag vet. Men det är ju så viktig!
 
Såg att HAY kommer med några lampor, Parade Lamp Collection.
En lampa som är fin ensam, men snäppet finare i par. Lika fin släckt som tänd. I grupp skapar de också en fin skulptural känsla, ett fint konstverk.

Parade Table Lamp-serien är designad av det danska formgivarparet Viola Heyn-Johnsen och Jonas Trampedach. Som just inspirerades av en önskan att skapa en omgivande ljuskälla med skulpturell kvalitet.

Glasets geometriska form är gjord i noggrant utvalda storlekar och färger, utformade för att komplettera varandra i höjd, ton och temperatur och därigenom skapa en sammanhängande effekt. Lika tilltalande påslagen eller avslagen, som en fristående lampa eller visas som en grupp ljusskulpturer, kombinerar Parade funktionalitet med estetik för att skapa en unik och atmosfärisk lampa. Visst har de lyckats med det!

Det finns tre storlekar och färger i Parade Lamp Collection. Shell White, Blush Pink och Moss Green, som valdes med hänsyn till hur de skulle se ut både när ljuset är på och av, vilket bidrar till just det skulpturala elementet i samlingen.

Ha det fint, kram.

 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner;

Kommentera inlägget här :