DUX designklassiker Ritzy utökar kollektionen

I morgon juni, och då är sommaren här, eller hur. Ja, i alla fall enligt kalendern och visst är det lite skönare ute nu, det tackar i alla fall jag för.
 
Nu till en klassiker.
För en riktigt snygg klassiker tycker jag att Dux soffa Ritzy är. Och nu fyller den 20 år, inte så många år, men den har gjort en snabb klassikerkarriär, bra jobbat!
Jubileet firas genom en lansering av två nya möbler i samma serie, i form av en fåtölj och en 2-sitssoffa.
Soffan Ritzy är designad med fokus på optimal komfort, tidlös design och material av högsta kvalitet, vilket gör att den kan leva vidare i generationer. De nya tillskotten av Ritzy fåtölj och 2-sitssoffa, har lika sobert och tidlöst formspråk som 3-sitssoffan. Samtliga har sittplymåer med DUX unika Pascal-spiraler, vilka är desamma som används i DUX sängar med dess välkända komfort. Soffans och fåtöljens sittplymåer har därmed optimal sittkomfort. Ritzy har en fast klädsel med knappindragningar i sits och rygg. Samtliga finns med valbar klädsel i textil eller läder i flera olika färger och strukturer. Benen kommer i rostfritt stål.
 
Priser:
Ritzy Fåtölj, 107x80xH.85 cm. Pris från 36 710 kronor
Ritzy 2-sitssoffa, 182x80x H.85 cm. Pris från 46 555 kronor
Ritzy 3-sitssoffa, 210x80x H.85 cm. Pris från 68 200 kronor
 
Vad tycker du? Fina tycker jag, men 3-sitssoffan är nog ändå min favorit!
 
Önskar dig en solig och varm måndag! Kram!
Taggar: 2-sittssoffa, 3-sittssoffa, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, DUX, Dina Rum Stockholm, Fåtölj, Inspiration, Möbler, Nyhet 2021, Soffa;

Kommentera inlägget här :