Vit slottsmiljö

När jag tänker slottsmiljö så kommer en liten mörkare och murrig, men visst vacker, miljö upp i mina tankar. Men så behöver det absolut inte vara, utan klassisk miljö kan vara ljus också, för man behöver absolut inte klä sina antika möbler i klassiska antika färger, även om det väl är vanligast.
 
Utan varför inte låta möblerna kläs i vackra vita och beiga tyger och trät laseras vitt, blanda in en och annan modern skulptur och moderna material som glas och plexi tillsammans med en modern tapet. Då blir resultatet något helt annat, som på de här bilderna.
 
Bilderna är på ett europainspirerade godsliknande huset, som inte ligger i frankrike, utan i New Orleans. Men huset är designat utefter ett hus i frankrike, som alltså stått som förebild vid bygget för den förra ägaren.
 
Nu inrett av dagens ägare Tara Shaws, med övervägande franska, italienska och svenska antikviteter, en ljus modern stil men ändå med en klar gammal antik ton.
Riktigt fin tycker jag!
 
Önskar dig en fin onsdag!
Bilder från HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Antikviteter, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Slottsmiljö, Vitt;

Kommentera inlägget här :