Jag har testat LUNA 3 från FOREO

Idag slänger jag in ett skönhetsinlägg, för ni vet att jag gärna rekommenderar lite av varje som jag tycker är bra. Och nu har jag skaffat mig en ny skönhetsrutin, en rutin som jag älskar, så självklart vill jag dela med mig av den.
 
Svenska skönhetsföretaget FOREO har ganska nyligen lanserat ytterligare en produkt i sin serie av ansiktsrengöringsborstar och den senaste produkten är LUNA 3, som jag nu har testat.
Jag har ju läst en hel del om FOREOs produkter och förstått att det är produkter som är omtyckta, och att företaget rusar på, ja går riktigt bra, det gör ju sällan ett företag med dåliga produkter.
Så dags för mig att testa tänkte jag, och det har jag gjort ett par veckor nu. Jag har testat den blå LUNA 3, för kombinerad hud. 
LUNA 3 kommer i tre olika utförande, rosa (normal hy), lila (känslig hy) och blå (kombinerad hy).
 
Jag som inte tidigare testat några av FOREOs produkter känner så klart inte till nyheterna, vad som är nytt.
Men LUNA 3 är den första hudvårdsprodukten hittills som kombinerar en mjuk och hygienisk rengöring med hjälp av uppstramande T-Sonic-pulseringar. Den främsta skillnaden från resterande LUNA-familjen är att LUNA 3 kopplas till FOREOs egen app där du sedan styr pulseringen och väljer nivå helt själv– och som en uppdatering av LUNA 2 finns det nu 16 intensitetsnivåer istället för 12.

I appen finns också en meny för att välja massagerutiner anpassa för just din hy.

Jag har märkt att genom att använda den här typen av rengöringsverktyg får jag bort mer smuts och en djupare rengöring än tidigare då jag endast använt händerna.

LUNA 3 tar bort 99,5% av de orenheter och talgöverskott vi har i ansiktet och gör också att huden upptar efterföljande produkter bättre. Den ska även ta bort döda hudceller, motverkar fina linjer och konturer. Att den tar bort döda hudceller går att se på en gång, för huden blir klar och får en strålande lyster. Ser ut som att jag varit på ansiktsbehandling hela tiden nu mera.

Ja ni vet, när man lämnar salongen, eller efter att man lagt en bra ansiktsmask där hemma, då strålar ju liksom huden. Precis så är det, inte illa! Så, tummen upp!

Jag har samtidigt provat FORES Micro Foam Cleanser som jag tyckte riktigt mycket om, super dryg dessutom. Jag använder alltid rengöring i foam form, tycker det passar mig bäst och tycker att det gör det bästa åt min hud.

Dessutom har provat FORES Serum. Ett serum som går längre ner på djupet med mikrokapselteknik. Serumet känns skönt och är väldigt lätt i konsistensen. Om man vill få ut det allra bästa av serumet, ska LUNA 3 stärkande massageläge användas. Lovar ett otroligt lyftande utseende och en fyllig och ungdomligare lyster på nolltid. 

Känner du för en fin lyster i ansiktet, prova vetja! Eller kanske en fin julklapp till någon kär!

Ha en härlig måndag!

Taggar: Ansikte, Dina Rum Stockholm, Foreo, Inspiration, LUNA 3, Rengöring, Skönhet;

Kommentera inlägget här :