Klongs produktnyheter hösten 2023

Hej, Klong brukar ha fina produkter tycker jag. Så var förbi deras pressvisning i tisdags, där de presenterade en hel del nyheter.
 
Ha en riktigt skön fredag och helg!
 
Här Klongs alla nyheter.
De visade bland annat en lampa, Pavo, design Broberg & Ridderstråle, i skön form och perfekt till den lite smalare fönsterbrädan. Bas av massiv aluminium och en skärm av återvunnen akryl.
Vasen Äng, design Eva Schildt, som finns i flera olika storlekar där Äng Mega är den största. Med utgångspunkt i de olika elementen, jord, eld och vind har klong skapat Äng Mega Elements Edition, en serie gjord i en limiterad upplaga om tre färger, blå, grön, orange, finns endast i 10 exemplar i varje färg. Den gräsgröna säljs dessutom endast exklusivt hos Nordiska Kompaniet i Stockholm och Göteborg. Så fastnar du för någon av de här så får du vara lite snabb kan jag tänka mig.
Ljuslykta Fyr, design Broberg & Ridderstråle. Ljuslyktan finns i tre olika utföranden, stål, mässing och svart. Den svarta kan också användas för utomhusbruk.
Knoppen Hjerta, design Ania Pauser, är tillverkad i blank mässing och förgyller lätt vilket skåp eller byrå som helst. Säljs i en ask om fyra.
Adventsljusstaken Jubel Advent, design Hanna Wendelbo, är en kreativ ljusstake som funkar året om tycker jag, anpassa bara piffet.
Tanken med ljusstaken är att ljusen står i vatten och dekoreras med blommor eller grönt. Det följet med juldekorationer i form av stjärnor och granar i metall.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Klong, Stockholm Design Week 2023;

Kommentera inlägget här :