Små räfflor kan göra lampan

Hej, jag underskattar aldrig de små detaljerna. För tänk vad små detaljer kan göra mycket. Det är något som jag ofta tänker på när det kommer ny designad inredning. 
 
Det är ofta produkter som jag känner igen och har funnits ett tag, men fått en liten detalj som gör produkten så mycket mera intressant. Ja, för när det mesta redan är designat och uppfunnet, återstår väl nästan bara de små detaljerna för att göra produkten unik. För dåliga kopior har i alla fall jag sett tillräckligt av. 
 
Som lampan Siro från Himmee. En lampa som jag sett förut, men med en skärm med räfflor så blev den jättefin och unik i sitt utförande kan jag tycka. Finns i flera modeller och kommer som sagt från Himmee.
 
Himmee grundades av designern Timo Niskanen 2014 och varumärkets filosofi kretsar kring tidlöshet, användarvänlighet och högkvalitativa material. Niskanen ser lampor som små skulpturer i miniatyr och med fokus på kvalitetsmaterial och hållbar design förverkligar han sina visioner och ser till att designens skönhet bibehålls även när lampan är släckt. Himmees extraordinära lampkollektion återspeglar varumärkets engagemang för att skapa högkvalitativa, hållbara belysningslösningar som står sig över tid och trender.
 
Ha en härlig fredag och helg!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Himmee, Inredningsdesigner;

Kommentera inlägget här :