Bernadotte & Kylberg lanserar eget varumärke

Hej, ett nytt varumärke har sett dagens ljus.
 
Bernadotte & Kylberg startade sin designstudio 2012 och har sedan dess samarbetat med både  skandinaviska och internationella varumärken som Georg Jensen, Stelton, Zwiesel och Hästens. Duon har under de senaste åren även arbetat med destinationsdesign tillsammans med bland annat Icehotel. Nu tar designduon nästa steg genom att lansera det egna varumärket Bernadotte & Kylberg, där erfarenheten och visionerna som de samlat på sig genom åren förenas i ny design. Den första kollektionen under det egna varumärket består av sidenscarfar, halsdukar i ull, och plädar i en högkvalitativ blandning av merinoull och kashmir.  
 
Designduon har vidareutvecklat sin grafiska profil till ett mönster som nu återfinns genomgående i kollektionen på scarfar, plädar och halsdukar vilket skapar ögonblicklig igenkänning. Färgpaletten går i klassiska färger som svartvitt, beige och ljusgrått, men innehåller även accentfärger så som grönt och oranget t ex.
 
I samband med lanseringen av det egna varumärket Bernadotte & Kylberg öppnar designduon även en egen onlinebutik där samtliga produkter i Bernadotte & Kylbergs första kollektion kommer att finnas till försäljning från den 10 oktober, bernadottekylberg.com.
 
Scarf: 90 x 90 cm, 100% siden, 2 500 kr
Åtta olika färgställningar; Midnight, Carbon, Paris, Peach, Jet Black, Cashmere, Acorn och Denim
 
Halsduk: 70 x 180 cm, 100% ull, 2 100 kr
Sex olika färgställningar; Orange White, Black Grey, Mole White, Pink White, Blue White och Beige White
 
Pläd: 70 x 180 cm, 70% merinoull och 30% kashmir, 5 200 kr
Sju olika färgställningar; Light Grey White, Grey White, Beige White, Pink White, Green White,Yellow White och Blue White.
 
 
Ha en härlig onsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Halsduk, Inredningsdesigner, Pläd, Scarfs;

Kommentera inlägget här :