Tapetkollektion för taket

Hej, vad säger du om att tapetsera taket? Själv så tycker jag nog att det kräver lite höjd på taket för att inte trycka ihop rummet. Men det är klart, en ljus tapet funkar ju kan jag tycka. Och varför ska bara väggarna tapetseras eller smyckas? Jag tror nog att allt handlar om vana. Så nu när många börjar på att våga lite mera i inredningen, och framför allt vågar följa sin egna smak och inte bara snegla på vad alla andra gör, kör på vetja! För visst är ett spännande egendesignat hem roligare än ett hem som ser ut som alla andras.
 
Nyheten Ceiling Collection från Boråstapeter Studio visar 12 exklusiva tapeter specialdesignade för tak. Unika mönster skapade med inspiration från trädens lummiga kronor, skira molnslöjor och himlavalvets vackra stjärnbilder.
 
Tänk på att moln och ljusa mönster kan öppnar upp rummet och får taket att kännas högre, medan mörkare motiv kan göra att rummet känns lite hoptryckt, men också mysigare och mer ombonat.
 
Tapeterna trycks på ett högkvalitativt papper, med en digital teknik som gör att de kan måttanpassas efter behov. Tack vare att det inte finns upp eller ned i mönsterbilden blir helheten oavsett som en vacker målning. 
Vågar man dessutom gå ett steg längre, kan det bli effektfullt med samma tapet på väggarna. Men här får man vara noga med vilken tapet man väljer, så det inte blir för mycket och rörigt.
 
Låter det som en omöjlighet att få en taktapet på plats? Det är inte speciellt komplicerat säger men är det någon gång som fyra händer kommer till nytta är det nu. Notera även att tapetarken ska klippas innan de sätts upp. Ett ytterligare tips är att sätta dem längs med rummets kortsida.....säger Boråstapeter. Själv har jag alldeles för dåligt tålamod, så jag skulle anlita en målare som ju alltid kan sin sak!
 
Ceiling Collection säljs på borastapeter.com samt hos utvalda återförsäljare. Rek. pris: 329 kr/kvm.
 
 
Ha en härlig dag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Taktapet, Tapet;

Kommentera inlägget här :