Nyheter på gång

Hej, igår var jag på några visningar för nyheter som kommit och är på gång. 
Som de här glasföremålen.
 
Ha en fin dag!
 
Trendgruppen PR visade fina glas lyktor. 
Det är Kosta Boda som firar kommande helger och högtider med att presentera The Rock – en ny ljuslykta formgiven av Hanna Hansdotter. Efter succélanseringen av ljusstaken Rocky Baroque går Kosta Boda och Hanna Hansdotter samman igen och levererar ännu en nyskapande serie med ett lika lekfullt som kaxigt förhållande till form, färg och funktion.

Storlek: 91 mm (höjd)
Pris: 599 kronor
Färgställningar: Brons, Rosa, Gul & Cirkulär 

Globalt lanseringsdatum för ljuslyktorna i serien The Rock, i färgerna brons, rosa och cirkulär är den 15 november 2023, genom utvalda återförsäljare samt Kosta Bodas egna kanaler. The Rock i färgen gul lanseras i december 2023. 

The Rock, Kosta Boda
För dig som missat Rocky Baroque, som är en lika rebellisk som lekfull remix av den klassiska kolonnen. Monumentala linjer krockar med råa, kantiga ytor i denna unika serie ljusstakar och vaser. Samtida färger möter distinkta former i gränslandet mellan skulptur och bruksföremål, ett återkommande tema i Hansdotters formspråk. Humor och ironi används också för att utmana och tolka auktoritära principer. Resultatet blir sin egna genre – Rocky Baroque. 
Rocky Baroque är en favorit för mig, jag som är väldigt svag för det råa konstglaset.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Kosta Boda, Ljuslykta, Ljusstake;

Kommentera inlägget här :