Uppdukat ute

Hej, utesäsongen är i full gång och att skapa en skön matplats är väl inte fy skam.
Själv så tycker jag att man ska lägga ner lika mycket på utematplatsen som på middagsmatbordet inne. Sen vilken stil man gillar är en smaksak. Med duk eller utan duk, fina tygservetter, fina detaljer färgstämt och detaljstämt är sånt som jag tycker är viktigt.
 
Här några olika matplatser och härliga saker att ha till matplatsen.
 
Ha en fin dag!
Modernt och fint bord och bänkar från Nordal
Rustikare dukning med textilier från Chamois
Två sköna bord med dukar, servetter och kuddar från Himla
Har du inte tillräckligt med textila servetter, använd dina kökshanddukar. Vik dom fint ock lägg på tallrikarna. De här kökshanddukarna i bomull har ett tryckt mönster med Boråstapeters Dahlia Garden, Nocturne och Floral Charm, Boråstapeter. Men det är lika fint med enkla rutiga, randiga kökshanddukar, eller vad du har där hemma.
Att få till maten riktigt bra då är är en utegrill något att satsa på. Att tillaga kompletta måltider utomhus är fullt möjligt med Webers alla smarta tillbehör. I sortimentet finns exempelvis stekplattor för att kunna koka potatisen samtidigt som man grillar, grillkorgar som tar hand om känsliga råvaror och verktyg som gör att man inte sticker sönder fiskbiten. 
Det kan vara svårt att få till en perfekt pizza i en vanlig ugn. Med en pizzasten från Weber går det att göra en spröd pizza med tunn och frasig botten på grillen.

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Utomhusmiljö;

Kommentera inlägget här :