Ljudtavlor eller ljudkonst

Hej, har du ett rum som du inte får ordning på ljudet i. Ja det kanske är ett rum som känns både lite jobbigt att vara i och lite oroligt på grund av att ljudnivån är lite otrevlig.
Lugn, för det finns riktigt fina ljudtavlor och ljudkonst.
I förra veckan var jag på Trendruppen PR och tittade på företaget Poasanas fina ljudtavlor, som löser problemet på ett mycket stilfullt sätt, se här.
 
Ha en fin dag!
 
Som deras samarbetet med Karin Auran Frankenstein och Tomas Auran, tar de designen till en ytterligare nivå när det skapas unika konstverk GREIJS av återvunnen ull och KOMPOST, tavlor framtagna med färg och mönster som skapas av matavfall. Förädling av sopor till konst.
Riktigt fina ljudtavlor/konstverk.
- Att jobba med material som inte belastar jordklotet, berättigar vårt arbete. Ullens funktionella aspekt blir till bränsle för oss i den kreativa processen med ljudtavlorna. Organiskt, geometriskt, köttigt och strikt är ord som skulle kunna representera vårt konstnärliga uttryck, säger Tomas Auran.
Ljudkonsten som är designad av Auran/Frankenstein produceras i ett begränsat antal. 
Eller kanske att du gillar Poasanas andra Ljudtavlor, som finns i olika utföranden. 
Poasanas ljudtavlor är A-klassade och innehåller alla den unika komponenten Mindwool, vilket ger högsta möjliga absorption av oönskade ljud. Färgat ulltyg på beige botten skapar en lekfull design som med enkelhet går att kombinera på många olika sätt. Låt fantasin flöda eller välj någon av deras färdiga paket, det bestämmer du!
Ett eller flera små moln på väggen i barnrummet kan göra mycket. 
Ljud Molnen finns i 3 storlekar och är alla överdragna med ekologiskt färgat ulltyg. Du väljer själv den färgkombination som du gillar. Molnen absorberar  ljud samtidigt som de är en fin inredningsdetalj i barnrummet. Det finns inga garantier men forskning visar att en god ljudmiljö förbättrar sömnen och förmågan att fokusera.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Ljudkonst, Ljudtavlor;

Kommentera inlägget här :