Nytt och innovativt till sängen

Hej, nyheter är alltid kul, och häromdagen fick jag ett pressmeddelande som visade en helt ny produkt för mig. Så pass spännande att jag ville känna och klämma på produkten innan jag skrev om den här. 
Nu har jag varit uppe på presskontoret som representerar Folkness
Okej, kom till skott, vad är det jag pratar om!?
 
Jo, Två-i-ett täcket – Innovationen för alla som älskar att gå och lägga sig och vakna i en nybäddad säng utan "ansträngande" byte av påslakan, ungefär så säger leverantören.
 
I November introducerade nystartade bolaget Folkness en helt ny produkt på marknaden där täcke och påslakan har blivit ett – i en enda enhet.  
 
Så här berättar ägarna. 
När Frida och Henrik Sämhags dotter kom till världen spenderade Frida otaliga timmar på att bära runt på en ledsen bebis och fick då handledsinflammationer och kunde varken bädda eller skaka ett täcke. Henrik, som avskydde att trä på påslakan på täcken, hade bytt bort den vardagssysslan till sin fru för många år sedan och var måttligt glad över att få tillbaka den. Då började idén att gro hos paret att utmana ett invant bädd- och tvättmönster – utan att tulla på den sköna känslan som riktigt fina sängkläder innebär.

Folkness två-i-ett täcke är för alla som älskar känslan av nybäddad säng och vill göra annat än att bädda, säger Folkness.

Vad tyckte jag efter att ha känt ock klämt på två-i-ett täcket.

Fin kvalitet och känsla på tyget, inte alltför lätt utan lite tyngd i täcket. Ni som följer mig här på bloggen vet att sängen är ett av mina områden där jag inte gör avkall på kvalité, känsla och lyx. För just sängen är en av mina vardagslyx områden. Jag använder duntäcken och mina påslakan är helst i percale, med hög trådtädhet, så det är lite prassliga, krispiga och svala. Med det sagt så kanske jag inte kommer att införskaffa ett två-i-ett täcke. Men är du inte så picky med sängkläderna/täcket som jag så tror jag att du kommer att älska enkelheten med tvättningen, slippa dra på och av påslakan, kvalitén, och känslan är som sagt av högsta kvalité.

Det där med trådtäthet, percal kontra satin, täcken mm tänkte jag berätta lite mera om framöver, så håll koll om du är intresserad av det.

Ha en fin dag!

 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Sovrum, Sängkläder, Täcke;

Kommentera inlägget här :