Doftblock från Morgan Madison

Hej, när vi kommer till vardagslyx och de små inredningsdetaljerna i mitt hem så är dofterna lika viktiga som sängensklädsel, som ni vet att jag vurmar mycket för.
Så när jag blev presenterad Morgan Madisons nya doftblock blev jag så klart nyfiken.
 
Morgan Madison som har utvecklat flera olika doftprodukter för hemmet med tanken att man ska kunna inreda med doft och skapa ett signum för sitt hem. Nu har man lanserar en ny doftprodukt i form av ett träblock med koncentrerad parfymolja, som sprider väldoft på ett nytt och långtidsverkande sätt. I sortimentet finns redan doftljus, doftpinnar och rumsspray.
 
Morgan Madison doftblock finns i tre olika dofter. Två av dofterna finns sedan innan i såväl rumsspray som i krämparfym, den tredje är helt ny. Med hjälp av ett träblock som sänkts ner i parfymolja som absorberas, får man helt nya möjligheter att skapa väldoft i hemmet.
Doftblocken har en längre hållbarhet än till exempel doftpinnar. Häng dem till att börja med i exempelvis hallen eller badrummet, sedan efter några månader så är en garderob det perfekta utrymmet. Doften varar i upp till sex månader men avtar såklart efterhand som doften avdunstar, berättar Annika Hansson, Morgan Madisons grundare och produktchef.
Annika har sedan länge ett starkt intresse för doft och doftblocket är den senaste i raden av inredningsprodukter som hon utvecklat där hon använt så kallad nischparfym, vilket vanligtvis används i dofter för personligt bruk. Doftblocket plockar också upp de dofter som finns i sortimentet sedan innan, vilket gör att man kan skapa en signaturdoft för sitt hem genom att kombinera dem.
Doftblocken kommer i dofterna Madison nr 5, Liberty (båda finns även som rumsspray och krämparfym) och Empire (ny doft).
 
Jag har testat doften Liberty hemma, doftar ljuvligt. Gillar doftblocken, för jag håller med om att doftstickor ofta tappar doften snabbare. Och ljus tänder jag sällan under den ljusa perioden, vår/sommar.
 
Ha en härlig dag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, rumsdoft;

Kommentera inlägget här :