Presentation av Dometic Drawbar

Hej, i morse var jag på en lyxig frukost, signerad Martin Brag, och tittade på Dometic Homes nya lådvinkyl, Dometic Drawbar. Ja det är helt enkelt en vinkyl, med plats för fem flaskor, att sätta in i stället för en låda i köket.
Det är ju många som drömmer om en vinkyl, men saknar plats, då är det här en smart lösning.
Okej, lådan rymmer inte lika många flaskor som ett lite större vinkylsskåp. Men väl för festens vinflaskor/champagneflaskor eller att alltid ha en rätt tempererad flaska vin när man känner för det.
 
Vinkylen kan placeras istället för en låda i köket, 60 cm, och finns med svart eller transparent glasfront, eller om du hellre vill så kan du anpassa med kökets skåpfront.
Med glasfronten blir det en lyxig detalj i köket kan jag tycka eftersom kylen är försedd med belysning och du ser flaskorna genom glaset, men det är så klart en smaksak.
 
Mått: B 556 x H 140 x D 541,5
 
Temperaturinställning (°C): 5 - 17
 
Avfrostning: Automatisk
 
Energiklass: G
 
Ljudnivå (dB): 45........!?
 
Kommer om några veckor i handeln, pris ca 13 000 kronor.
 
Efter den här frukosten behöver jag ingen lunch idag, utan direkt till skrivbordet och fortsätter med mina projektarbeten. Tack till Dometic Home och Grand Relations.
 
Ha en fin dag!
 

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, DometicDrawbar, Inredningsdesigner, Kök, Nyhet 2022, Pressfrukost, Vinkyl;

Kommentera inlägget här :