Enkel förändring av bokhyllan

Hej, jag har målat insidan på några Billyhyllor hemma.
 
Ganska stor förändring till en billig peng. Sen så hade jag tänkt skriva... enkelt och snabb, men det utesluter jag. För jag, som i och för sig är utrustad med ett relativt dåligt tålamod, tycker nog att det tog lite för lång tid.
Det var ju inte bara insidan av hyllan som skulle målas, nej, alla hyllplan också, dessutom två gånger. Även om jag bara målade den övre sidan av hyllplanet, ja, för botten av hyllan kom jag fram till att den inte syns, därmed onödigt att lägga tid på den.
Gjorde heller inte något underarbete, för tråkigt. Jag vet, färgen kommer att sitta dåligt! Men hyllorna är gamla, så när färgen börjar ge vika så åker hyllorna ut. Jag ser det som att jag gav dem i alla fall ett par år extra, förhoppningsvis :)
 
Men nu är det klart och ändå ganska nöjd med resultatet, hyllan blev lite mera spännande än bara helvit och lite trist. Jag passade också på att rensa bokhyllan, hivade iväg en massa böcker. Brukar göra det ibland, för jag läser sällan om en bok och all inredningsliteratur håller ju bara några år, sen så känns de dassiga. 
 
Har du bättre tålamod än mig, och kanske ett par hyllor av bättre kvalité, trärena ytor, kör på vetja! 
Själv så kommer jag inte ge mig i kast med något sånt här projekt igen, på lång tid!
 
Trevlig helg!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bokhylla, Dina Rum Stockholm, Inredningdesigner, Måla;

Kommentera inlägget här :