Vappeby från Ikea - lampa med Bluetooth högtalare

Både ljus och ljud kan behövs för sköna stunder i trädgården till sommaren. Ikea kommer med en lösning till detta.

För i april lanserar Ikea Vappeby – en ny lampa med Bluetooth högtalare så att du kan ta med dig ljud och ljus utomhus. Högtalaren är vattentät och den första Bluetoothhögtalaren på marknaden med funktionen Spotify Tap.

Den är laddningsbar, har en inbyggd LED ljuskälla med två olika lägen och levererar 360 graders ljud. För att säkerställa att den levererar när vädret inte gör det, har den dessutom en IP65-klassificering, vilket innebär att den tål damm och vatten. Med sin lykt inspirerade design och sitt greppvänliga handtag kan den vara en praktisk partner både hemma och på språng.  

 Vappeby är den första Bluetooth högtalaren på marknaden som levereras med  SpotifyTap, vilket innebär att strömbrytaren fungerar som en knapp som "väcker"  Spotify  via den anslutna enheten. Genom att trycka en gång kommer Spotify att streama musiken du lyssnade på senast. Om man trycker på den igen kommer den spela rekommenderad musik baserat på användarens egna preferenser. Vappeby är kompatibel med andra streamingtjänster och ljudkällor som finns på den anslutna enheten. 

Högtalaren har en batteritid på upp till 12 timmar och laddas med USB-C. Den kommer att finnas tillgänglig i blått från och med april i svenska varuhus och online. Funktionen Spotify Tap är tillgänglig på alla Spotify-marknader. Pris 699 kronor. Höjd 25 cm, diameter 17 cm.

Visst känns det härligt att planera till sommaren, som i alla fall jag längtar till! Ha en fin dag!

(null)

(null)







Kommentera inlägget här :