Ikea lanserar Karismatisk, kollektion i samarbete med Zandra Rhodes

Som jag alltid brukar säga så finns det en massa stilar, smaker och idéer om hur man vill ha sin inredning. Härligt! För inget är ju rätt eller fel, eller hur?
Att jag gillar den internationella, eleganta och stilfulla inredningen är väl ingen överraskning för er som följer mig här på bloggen. I förra veckan skrev jag också om trender som är på ingång, vinklat mest efter min stil kanske. Men för dig som i stället gillar den lite färgglada, tokroliga och kitschiga stilen, så kommer Ikea med en kollektion helt i din stil och smak, tror jag.
 
För den 10 september släpper de sitt samarbete med Zandra Rhodes, brittisk mönster- och textildesigner. Tillsammans med Zandra Rhodes har Ikea utforskat hur Zandras värld av, minst sagt, djärva mönster och levande färger kan användas i hemmiljö. Resultatet är Karismatisk kollektion.
 
Kollektionen består av 26 produkter som uppmuntrar alla som älskar färg att “vara modiga, fantastiska och vara dig själv!” Dame Zandra Rhodes är känd för sina djärva mönster och levande färger och har varit en revolutionerande kraft i mode- och textilvärlden i över fem årtionden. Inspirerade av Zandra och hennes orädda förhållningssätt till livet och stil, utforskade Ikea färgers och mönsters kraft i att ge hemmet karaktär och karisma.
 
Här lite ur kollektionen. Vad tycker du? Absolut inget för mig :)...men kanske för dig!
 
Önskar dig en härlig torsdag!

Kommentera inlägget här :