Ikea lanserar Osynlig en kollektion i samarbete med Ben Gorham, grundare av Byredo

Dofter är något som jag är svag för. Både för att ha på mig själv och rumsdofter. Jag är också väldigt picky, ja, ganska svårflörtad vad det gäller dofter.
Jag kan gå runt och dofta på olika parfymhus dofter utan att hitta någon doft som jag gillar. Men så kan jag hitta ett parfymhus som levererar inte bara en utan flera dofter som faller mig i smak. Ett sånt är Byredo, här finns det säkert i alla fall 4-5 dofter som jag gillar riktigt mycket, både som parfym och som doftljus.
 
Mot bakgrund av det här så blir jag så klart supernyfiken på Ikeas nya samarbete med Ben Gorham, grundare av Byredo. Jag har inte doftat på en enda utav doftljusen men hoppas på att någon doft kommer att falla mig i smaken.
 
Osynlig är en ljuskollektion med 13 dofter och tre olika storlekar på ljusen, 19 olika ljus, som skapats för att framkalla en rad olika känslor, från nostalgi över det du gjort, till drömmar om det man kanske kommer att göra och framförallt, att göra upplevelsen av att vara hemma ännu bättre. 
 
Doftnoterna är fördelade på tre basnoter – blommig, träig och fräsch.
 
Kollektionen lanseras den 6 november 2020 på IKEA varuhus samt hos ikea.se
 
Ha en fin torsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Dofter, Doftljus, Ikea, Inredning, Inspiration;

Kommentera inlägget här :