En ny matsalsstol

Hej på er! Först. Du som väntar på mina inredningspuffar. Som jag berätta efter del 7 - Köket som också vara den sista allmänna puffen för specifika rum och utrymmen i hemmet.
 
Kommer kommande puffar mer ingående att handla om viktiga, snygga, matnyttiga och smarta tänk om alltifrån, belysning, gardiner, färgsättning, akustik, tapeter, textilier, tavlor och så mycket mera.
Och lovar, de kommer så fort jag hinner, men håll utkik vetja!
 
Nu till matsalsstolar, som det finns många att välja på, men tyvärr så finns det också en uppsjö av dem som är allt annat än sköna att sitta på. Kan vara superfina eller coola, men helt hopplösa att sitta skönt i.
Så mitt absolut bästa råd till dig som ska köpa nya matplatsstolar är, provsitt!
 
För visst har väl de flesta av oss varit på en lång och trevlig middag, men fått lov att sitta på en löjligt obekväm stol. Förstör oftast hela middagen, även fast den egentligen var både god, rolig och trevlig.
 
Gubi kommer med en ny matplatsstol, Tai Chair, som jag tror är bekväm runt matbordet, den med hög rygg för den lågryggade är snygg men den tror jag inte passar runt matsalsbordet men fin som solitär i hallen eller sovrummet.
Tail Chair är designad av duon GamFratesi och finns med olika klädsel.
 
Du som väntar på mina inredningspuffar. Som jag berätta efter del 7 - Köket som också vara den sista allmänna puffen för specifika rum och utrymmen i hemmet.
Så kommer kommande puffar mer ingående att handla om viktiga, snygga, matnyttiga och smarta tänk om alltifrån, belysning, gardiner, färgsättning, akustik, tapeter, textilier, tavlor och så mycket mera.
Och lovar, de kommer så fort jag hinner, men håll utkik vetja!
 
 
Ja, helt enkelt ett förslag till din provsittarrunda.
 
Ha en härlig torsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Matplats, Matplatsstol, Matsal;

Kommentera inlägget här :