Adventstider

En vecka kvar till 1:a advent, så hög tid för adventsplanering.
Om du liksom jag kör på hela julracet direkt till första advent så kommer allt upp i veckan. Själv arbetar jag i princip bara med ljus och ljusstakar, adventsstjärnor och massor av julblommor, gärna inklädda med mossa. 
 
Jag har allt jag behöver för att skapa den där sköna och varma adventskänslan. Men om du letar efter en adventsljusstake eller ett kalenderljus i ny tappning så har jag hittat ett av varje som bara är så fina.
 
En adventsljusstake är ju både traditionellt härligt men också lite tokigt att ha prylar som man bara använder sådär en 4 veckor om året. Just därför så tycker jag så mycket om den här flexibla adventsljusstaken. Ja inte bara därför, utan den är ju också riktigt snygg!
Molekyl heter den och du hittar den hos Gejst
Varje ljusstake levereras med 25 stora och 25 små stålkulor och en stark magnet. Med oändliga möjligheter att ordna bollarna och ljusröret som du vill, är inga Molekyl ljushållare lika.
 
Kärnan i Molekyl är individualitet och personlig skapelse. Eftersom alla element hålls samman med en magnet som är tillräckligt kraftfull för att interagera genom ickemagnetiska material skapas unika föremål som verkar utmana fysikens traditionella lagar.
Köp en i fyrpack och du har en riktigt fin adventsljusstake, men också 4 eller 2 ljusstakar, beroende hur du sätter ihop den, att ha året om!
Finns i mässing, krom eller svart, för värmeljus eller kronljus.
Kalenderljuset från Ferm Living är också en ljusstake med nytänk och funkar året om, finns både i rött och klarglas. 
Den här glascylindern rymmer 24 små ljus - ett för var och en av dagarna i december fram till julafton. Glaslocket fungerar också som en ljushållare med plats för att tända det dagliga ljuset. Spara burken/ljushållaren till nästa december, och fyll med 24 nya ljus. Men jag tycker som sagt att den funkar året om. 
Ja hur du väljer att pynta och använda dina ljusstakar är upp till dig, men nedräkningen till jul börja i alla fall alldeles snart.
 
Önskar dig en fin fredag och helg!
Taggar: Advent, Adventsljusstake, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inspiration, Jul 2020, Juldekoration, Kalenderljus;

Kommentera inlägget här :