Veckorapport - Pressvisningar, Stockholm i mitt hjärta, Sovrum i sol, Kompishäng mm

Nu trivs jag allt lite bättre, trotts de här märkliga tiderna. Varför, jo, för värmen och solen har liksom börjat på att landa i stan. Jag kan inte hjälpa det men måste allt tjata lite om vädret, för visst blir allt lite lättare, roligare och härligare med sol och värme. 
Min vecka då, den har gått på halvfart, som veckorna gör nu förtiden. Mycket beroende på att mitt sociala liv är betydligt mera återhållsamt, både vad det gäller mitt privatliv och mitt arbetsliv. Trist, för jag gillar både fart och möten.
 
Men med ett lugnare tempo så hinner jag att reflextera över både tankar och miljöer. Och jag som bor, och är född i, Stockholm talar alltid gott om mitt kär "Stockholm i mitt hjärta". Men hinner inte alltid njuta av staden till fullo beroende på att jag ofta småspringer mellan möten och stressar fram. Men det hinner jag nu, och gör det, nu när det är som vackrast med alla blommor och den späda grönskan!
Mitt sovrum är skönt, och extra skönt när solen lyser behagligt över sängen.
Tisdagen bjöd på både tid, sol och värme så då blev det en Djurgårdspromenad med stopp i solen på Källhagen.
Onsdagen bjöd på en pressvisning, en privat sådan så inget mingel och glam. Det var Tres Pr som bjöd på visning av deras kunders höst/vinter produkter.
Så jag gick genom ett lugnt förmiddags Stockholm till Kungsklippan, där deras kontor ligger. Fick se mycket fint, och med en påminnelse av att det inom ett ca halvår kommer en jul igen :)
Men också fina mattor, coola äggkoppar, naivistiska posters, fint porslin och kuddar bl a. Som vanligt, vill du veta lite mera om någon produkt så är det bara att du hör av dig.
Idag avslutade jag arbetsveckan med ett besök på Snack, som den här gången kör med temat Italien.
Det ville jag så klart inte missa, ja du som följt mig här genom åren vet att jag gillar Italien skarpt efter att jag bodde och arbetade där under några år som ung vuxen.
Gillar du också Italien, eller bara vill ha något trevligt att göra, så finns Snack på plats till i morgon. Öppet idag till klockan 18 och imorgon mellan klockan 11-16, på Sturegatan 2.
På plats kan du köpa härligt porslin från Sorrento och Sicilien, dofter från Bottega Veneta, strandväskor, solkrämer, böcker, olivolja och annat smått och gott.
Önskar dig en riktigt fin helg med en rejäl fredagsbukett! Kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdekoration, Inspiration, Stockholm, Veckorapport;

Kommentera inlägget här :