Veckans inspiration - Ett leende är aldrig fel

Håller ni inte med om att ett leende aldrig är fel. Själv skrattar och ler jag nästan jämt, har alltid varit sån. Genom åren har jag ibland fått kommentarer som "varför skrattar du alltid" "du skrattar alltid"  "varför ser du så glad"...???? Hmmm...varje gång har jag stått helt frågande, ja, för en del verkar det som att jag är konstig för att jag är glad. Nej, fy sjutton säger jag och skrattar vidare. Tack, för att jag föddes med det där 50% som positiv och inte med 50% negativ.
 
Jag tycker också väldigt mycket om att ha en liten "blinkning" i inredningen, ja en detalj eller två med en liten rolig twist som får betraktaren att le. Det blir inte så stelt och perfekt då kan jag tycka. Det kan vara en vas som sticker ut, en tavla med twist eller kanske en charmig sprattlande groda.... Här några bilder så ni förstår vad jag menar.
 
Ha en riktigt fin onsdag!
 
Härom veckan var jag och tittade hos Statsauktion i Frihamnen. Då såg jag den här, eller en liknande?, skulpturen i form av en groda. Hur charmig är inte den? Jag la inget bud och glömde bort den några dagar, tills jag såg den, eller en likadan, i grannhusets fönster häromdagen. Skulpturen heter Look at my legs och är i patinerat brons och nu är jag helt såld på den...vill ha!
Här några andra charmörer att dekorera med
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdetaljer, Inspiration, Skulptur, Vas;

Kommentera inlägget här :