Veckorapport - Lugnet före stormen

Fredag och en veckrapport på sin plats.
Jag har klagat på årets tristaste månad, januari, och det gör ju inget bättre. Snarare så blir det väl bara sämre att se det trista och negativa istället för det roliga och psitiva, så brukar jag tänka, så le, bara le åt eländet. Och jippi, för nu är januari 2020 över och ljuset håller på att återkomma, snart vår mina kära vänner :)
 
Lugnet före stormen har jag som tema på veckorapporten den här veckan, och det syftar på att nästa vecka drar Stockholm Design Week igång. Och hela veckan är fullsmetad med visningar, cocktails och den stora möbelmässan mm.
Så om nästa veckas veckorapport lär bli låååång, så blir den här veckans lite kortare.
 
Veckan har inneburit mycket avslut och förberedelser så jag ska kunna ägna mig mest åt det fullspäckade schemat nästa vecka.
 
Även om jag också har ett avslut av ett projekt nästa vecka, lika bra att jobba på så man nästan tappar andan tänker jag :)
 
Måndag kväll var jag i alla fall på en fotoutställning, Queen the last show, där fotografen Torleif Svensson visade en del av sina bilder från Queens sista turné som han följde.
Coola bilder och skön musik, tack till min kompis Suzanne som bjöd in.
I onsdags var jag inbjuden på en AW och invigning av In-Totos nya butik på Sibyllegatan.
In-Toto är en köksbutik som erbjuder högkvalitativa tyska kök med prisbelönt skandinavisk design och innovativa lösningar.
Tidigare låg de på Karlavägen, och trotts att jag bor i närheten och passerat butiken massor av gånger så hade jag inte närmare tagit reda på butikens innehåll, men nu vet jag.
Ute efter nytt kök, varför inte titta in hos dem, många prisklasser, stilar och fina kök.
Tack för titten In-Toto.
Det får bli allt för veckan. 
Ha nu en härlig helg, så hörs vi igen nästa vecka, stor kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fotoutställning, Inspiration, Invigning, Kök, Utställning;

Kommentera inlägget här :