Snart dags att flytta ut

Måndag morgon, hoppas att du haft en skön helg. Min var en ganska ordinär januarihelg. Ja, januari tillhör ju inte min favoritmånad, snarare kanske årets tristaste månad om du frågar mig. Så har du något spännande och roligt i skjortärmen, visa det gärna för mig :)
 
Men men nu en ny vecka och ny utmaningar.
Och även fast jag inte gillar januari så vet jag att snart så kommer bättre månader, och det är snart dags att ta en fika ute i solen. Fin övergång för att prata utemöbler :)
 
För jag fick ett pressutskick från Fabrikant idag men deras nya möbelserie Roots, perfekt för utomhusfikat, något att längta efter helt klart. Jag tycker att serien var extra fin för att de har små pallar, känns lite enklare och passar därför fin till mindre områden.
 
Ja för svenskproducerande Fabrikant släpper i samband med Stockholm Furniture Fair i början av februari en ny exklusiv kollektion av möbler i rostfritt stål. Till det står naturen i centrum och detaljer är tillverkade av spillmaterial från både ek och merinoull, dynor.
Kollektionen Roots består av café-set, pallar och ståbord i flera färgställningar, perfekt för både offentlig och privat miljö.
 
Önskar dig en fin måndag.
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bord., Dina Rum Stockholm, Inredningdesigner, Inspiration, Pall, Uteliv, Utemöbler, Uteplats;

Kommentera inlägget här :