Enkelt, men viktigt, inredningstrick - Kuddar

Hej på er, är ni tillbaka på jobbet idag efter kanske en lång och skön ledighet? Det är jag, även om jag jobbat lite i mellandagarna också, men i ett ganska lugnt tempo.
Men idag drar det liksom igång på riktigt igen. 
 
Visst har det varit härligt med lite ledighet, och välbehövligt i den grå sörjan.
För jag tror aldrig jag varit med om en segare/mörkare november/december än 2019, och det verkar inte bli så mycket bättre så här i början av 2020 heller. Till det så har mina tre tristmånader börjat, för jag tycker att januari, februari, mars är årets tråkigaste och segaste månader. Men det är bara att bita ihop och skratta sig igenom eländet.
 
I år tänkte jag ha en ny punkt här på bloggen, en punkt där jag som inredningsdesigner delar med mig av mina bästa små tips. Ja, ni vet ju att jag alltid tjatar om att det är detaljerna som gör slutklämmen på en lyckad inredning. Så därför kommer, små saker att tänka på, att dyka upp under den här punkte. Ja, enkla små inredningstrick helt enkelt.
 
Jag tänkte börja med prydnadskuddar i inredningen.
 
Först, använd alltid innerkuddar av fjäder/dun, givetvis djurvänligt. För du kan aldrig få till den rätta sköna känslan och utseendet med en polyesterstoppad kudde.
 
Sen, se till att blanda material/färger/mönster. Att bara använda t ex enfärgade kuddar i samma material ger en ganska platt och tråkig känsla, och ett trist utseende. 
När du blandar mönster och färger se till att du har färger som kommer igen i mönstren på kuddarna och övrig inredning, så får du en skön helhet.
En franskant, en bollkant eller tofsar på kuddens ändar gör massor och är superfint.
 
Se mina exempel här, och med hjälp av de här enkla tipsen får du ett så mycket finare helhetsintryck, jag lovar dig!
 
Ha en härlig tisdag!
Styling Annette Erikson, Dina Rum Stockholm
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdekoration, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningstrick, Inspiration, Kuddar;

Kommentera inlägget här :