Tapeter och hattar - Tapethattar

Boråstapeter har en hel del fina tapetkollektioner. Kollektioner som oftast presenteras med bilder i lantlig stil. Men nu tar det ett lite annorlunda grepp och visar en lite mera urban och modern fashionista stil.
 
Det är med hjälp av Malinda Damgaard som gör hattar av tapeter från Boråstapeter.
Hon har tidigare designat uppmärksammat hattmode för svenska kungligheter och utnämnts till Årets accessoardesigner.
Nu har alltså modisten Malinda Damgaard också skapat en kollektion med hattar, i för henne, ett helt nytt material, tapeter.
 
Det är lagom till Stockholm Furniture & Light Fair 2020 som Boråstapeter lanserar ett nytt magasin för arkitekter och inredare. I magasinet presenteras också det nya designsamarbete, och också ett lite nytt mode, tapethattar designade av modisten Malinda Damgaard.
 
Superfina hattar, riktiga konstverk, och ett roligt grepp!
 
Som jag berättat tidigare så börjar den så kallade Stockholm Design Week idag. Jag är redan nu på väg mot min första visning för dagen, totalt 7 stycken har jag tänkt att hinna med idag. Bilder och rapporter kommer, så fort jag hinner. Kanske att jag också lägger upp en och annan bild på Insta också, @annetteesoninredningsdesigner, trots att jag nästan slutat med just Instagram...varför, för att jag tycker att det är så tråkigt och ointressant att hänga där :) Sen så är det väldigt svårt att hinna med allt och göra det bra...jobbet och bloggen, ibland också vloggen, tar så det räcker och blir över helt enkelt, och det är där jag lägger mitt krut.
  
Ha en riktigt skön måndag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Hattar, Inspiration, Nyheter 2020, Tapeter;

Kommentera inlägget här :