Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp hud. 

Nu har jag under en tid provat Versos Night Cream With Retinol 8, som jag tycker motsvarar mina önskningar bra. Jag har ju också genom åren provat en och annan produkt från Verso och tycker att de levererat bra, se HÄR, och HÄR, så förväntningarna var höga. 

Vad som är speciellt med Vero Skincare är att de utvecklat substansen Retinol 8, som finns i produkterna. Vanligt Retinol har länge varit den mest beprövat effektiva substansen i hudvårdsprodukter inom antiaging. Men det har ju också en välkänd bieffekt så som att den kan irritera huden och att den inte bör användas i direkt solljus. 

Men Retinol 8 innehåller ett A-vitaminsyrederivat som är 8 gånger mer kraftfullt än traditionell Retinol och dessutom stabilt och skonsamt mot huden, passar även personer med känslig hy, som jag har. Vidare så är det fritt från färgämnen, parabener, mineraloljor och andra skadliga substanser, bra!.

Krämen ska hjälper huden att öka sin egna produktion av kollagen och därmed motverkar ålderstecken. Antioxidanter från havre ska också skyddar huden mot yttre påfrestningar och återställer huden under natten samtidigt som C-vitaminer ger lyster åt huden.

Själv upplever jag huden som mjukare, skönare och med en fin lyster på morgonen efter användningen och den fungerar utmärkt på min lite känsliga hud.

Trevlig fredag och helg!

 
Taggar: Nattkräm;

Kommentera inlägget här :