Veckorapport - Fina inredningsnyheter till hösten

Fredag och arbetsveckan snart slut. Jag har lovat att visa lite mera utav alla nyheter som jag sett i veckan. Och mig kan man lita på, så här kommer det.
 
Hos Studio Sankt Paul PR fanns det mycket att vila ögonen på, som:
Abhika som är ett italienskt märke med fantastisk cool och spännande inredning och helt underbara urnor, vaser och detaljer som du kan skapa en väldigt personlig inredning av.
Kolla bara in de här coola urnorna! Jag kan säga att jag bara älskar dom! De fina tulpanhållarna för värmeljus känns också lite annorlunda, och är väldigt sötfina.
Även Jonathan Adler sticker ut och har en hel massa charmiga och coola prylar. Nytt för säsongen är deras vaser i en mild grå ton, fina glasögonfodral, som du anar på bilden här under. Lamporna är roliga och salt och pepparströare drar blicken till sig.
Hos EKPR hittade jag bland annat Day Home med deras fina inredning. Fina figuriner, maffiga fat i annorlunda form och fina lampor.
Himla visade en fin dov färgskala på kuddar, plädar mm. Ja mycket jordiga och naturliga toner såg jag.
Torplyktan har fina doftljus och doftstickor i fina förckningar, härliga dofter, med fina namn och med fin tillverkning.
Polhem PR och deras kund Briscapo visade nyheter på Clarion Hotel Sign. Briscapo som har en massa olika varumärken med det mesta för köket och det dukade bordet. Morris & Co är ett, och jag fascineras över denna vurm för Morris som många svenskar verkar ha. Allt med Morrismönster, tapeter, tyger, brickor, koppar, servetter går som smör i solsken här i landet, och har så gjort i år. Folk blir liksom aldrig mätta på morrismönstren.
Studio Sankt Paul PRs kund Cult Design och Jacobsdals visade också nyheter.
Från Cult Design en ny serie med tallrikar, och de var inte så mycket färg på den serien som vi är vana vid att se Cults produkter. Utan en vit serie med sköna naturliga former. Cult visade också en ny maffig vas och sköna lite juligare saker.
Jacobsdals visade allt ifrån riktigt fina kuddar till mattor och möbler. Den här gången med fina tyger i lite grövre kvalité och med kalassiskt snygga uttryck. Sammet finns kvar men inte lika mycket. Jag gillar de nya uttrycket med glencheckmönster och lite maskulinare grövre tygerna.
Det får räcka! 
Önskar dig en härlig fredag och helg, kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Belysning, Doftljus, Doftstickor, Inredning, Inredningsdekoration, Inspiration, Jul 2020, Kuddar, Köksinredning, Mattor, Porslin, Textilier;

Kommentera inlägget här :