Dämpa ljudet med inredningen

Finns det något jobbigare än när man hamnar på en restaurang/bar/café där man helt missat ljudet i inredningen. Ja när man knappt hör sitt sällskap som man sitter bredvid och ska äta en god middag med. Jag har skrivit om det här tidigare, kanske en del av er minns, och jag tycker fortfarande att jag förvånansvärt ofta hamnar på nya restauranger där inredaren missat just den här biten.
 
Det är ju alltid jobbigt med dålig akustik, och kan även vara det i hemmiljö. Här brukar man ju oftast fixa till det hela med textiler, som gardiner och mattor. Men ibland så missas det även i hemmet och för den delen också på arbetsplatser. Kan ju förstöra hela stämningen och arbetsron.
 
Abstracta som väl mest vänder sig till just företag har en hel del smarta, och en del hyfsat snygga möbler/belysning som passar fint till arbetsplatsen, men varför inte också till hemmet.
Problemet med kontorsinredning i hemmet är ofta att finnischen/utseendet Inte alltid passar så bra, enligt min smak.
Men såg Abstractas bord Jetty, som har en bordskiva som dämpar ljudnivån, dessutom med plats för många, perfekt till hemmet också även fast tanken är till kontoret.
De har också en lampa, Lily, som dämpar ljudet och kan passa i ett lite "skramligare" hem. 
 
Måndag igen och en ny vecka, önskar dig en spännande måndag.
Taggar: Akustik, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Bord, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Taklampa;

Kommentera inlägget här :