Veckorapport - Lugnt och stilla

Att skriva en veckorapport är kanske inte mitt smartaste drag just nu. Ja, för inte sjutton händer det så där jättemycket för tillfället. Men jag gör ett försök.
 
Jag tar med förra helgen för att fylla ut det hela lite.
I lördags tog jag båten från Nybrokajen till Nacka Strand. Ja inte för att jag brukar åka kommunalt i vanliga fall, går alltid i stan till mina möten, så varför skulle jag sätta mig på bussar och tunnelbana i dessa tider. Nu när man går ut och vädjar till oss stockholmare att inte sätta oss på bussar och tunnelbana, om det inte är absolut nödvändigt. Men en båttur tyckte jag kändes lagom, det var bara jag och en man som satt inne, så smittorisken kändes inte överhängande. På Nacka Strand hämtade en kompis mig för att köra oss mot Velamsund naturreservat, och en snabb promenad på 2 timmar innan vi åt lunch på Långa Raden. Har du inte promenerat i Velamsund så kan jag rekommendera det, riktigt kuperat och fin natur.
På söndagen träffade jag några kompisar på Tösses för en fika, varmt i solen men kallt i skuggan och blåsten.
I veckan så fortsatte jag med min rutin, utomhusträning i Humlans utegym, traskar dit varannan dag. Har lagt upp ett program med både kondition och gymträning, Känns betydligt bättre att träna utomhus än att bege mig till gymmet med flåsande medtränare inomhus.
Och återigen kan vi väl tacka för att det här lilla läskiga viruset kom nu, när ljuset anlänt och utesäsongen närmar sig. Tänk om det hade kommit i oktober!...
Annars så har jag varit runt lite på stan för att hälsa på hos en del inredningsbutik och agenturer som jag har kontakt med för mina uppdrag. Jag känner att jag måste ju se om det kommit in något nytt och också höra hur de har det. Självklart så håller jag avståndet, minst 2 meter, tvättar eller spritar händerna och kör med alla rekommenderade försiktighetsåtgärder.
Hos Svenskt Tenn, där tittade jag på nya tyger. Men också på deras färgade glas, dricksglas. Jag har helt plötsligt svängt lite vad det gäller färgade dricksglas, gilla på det just nu.
Hos Oscar & Clothilde såg jag en cool gobeläng, svart/vit men med ett halsband i färg.
Var också förbi Posh Living. Där hade de fyllt en hel glaskub med lökar, också fint istället för blommor. Funkar såklart i vilken glasvas som helst. Kanske att det börjar lukta lök i rummet efter ett tag, funderar jag på...det skulle vara ett stort minus för mig :)
Höga videkvistar på bordet känns både maffigt och elegant. Sen så är jag svag för statyer och byster just nu, och det såg jag några hos Posh Living men även hos en del andra butik.
Sjöström Antik går jag ofta förbi och tittar på alla deras speciella och superfina produkter. I veckan såg jag några roliga, stora keramikpopcorn!
Ja sen så nöter jag asfalt och grusgångar genom långa promenader med kompisar, jodå, promenader med 2 meters avstånd. På en Djurgårdspromenad såg jag det här roliga budskapet från husse/matte och hund.
Igår var jag också förbi Selected Snack  på Clarion Hotel Sign, som jag skrev om HÄR. Du har fortfarande tid att gå dit för att få odlingstips, har öppet till klockan 18 idag. Jag som i vanliga fall går på en massa visningar, utställningar och mingel kände verkligen att just sånt saknar jag så mycket just nu.
Ja ungefär så här såg min vecka ut, inte så intressant kanske, men nästa gång jag skriver en veckorapport så lovar jag att den kommer att vara betydligt mera spännande och intressant :)
Ha nu en riktigt fin helg och var rädda om varandra. Kram!
Taggar: #stayoptimistic, #theshowmustgoon, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Veckorapport;

Kommentera inlägget här :