Veckorapport - Allt ifrån färger till jul och vårkänslor

Den här veckan har det varit en hel del visningar av vårens kommande produkter, och en sista julvisning för året.
Så den här veckan har jag hållit paraplyet hårt i handen och parerat vattenpölar när jag sprungit runt på alla visningar på stan.
 
Under måndagen var det mest fix med ett inredningsuppdrag och lån av produkter till nästa veckas julfotografering, den sista för i år, sen är det dags att tänka på våren. 
 
I tisdags var jag runt och köpte några saker till ett projekt och kollade på två visningar.
Spalt PR visade glammiga festkläder, sommarskor och bjöd på riktigt goda tacos från YLA
På sen tisdagseftermiddag visade Indiska sin jul och bjöd på värmande glögg.
Onsdag, runt på stan för några extra lån till nästa veckas fotografering och tittade på två visningar.
Ekpr visade bl a några vaser från deras kund Lindform, design Daniella Witt. Vaser där trädstammar varit inspirationen. Mysiga kuddar, fina detaljer och fina tavlor från Kunskaps Tavlan såg jag där också.
Vidare till Polhem PR som visade fina vaser och söt inredning till barnrummet från Jotex. En lite annorlunda serveringsvagn för utomhuslivet, från Rusta. Fina smycken från Edblad och det bjöds på god lunch med tacos från Isabelle´s Market, ja det är inne med tacos i alla dess former nu.
På onsdagseftermiddagen fortsatte JAG att trotsa vädret för att möta upp en hantverkare hos en kund, för lite fix och trix.
I går morse, torsdag, spände jag upp paraplyet åter igen för en rask, läs blöt, promenad ut på Djurgården och till Rosendals Trädgård. Kämpigt, men Rosendals är alltid härligt, både i sol och regn, så det gick bra. Till Rosendals var det Per PRs som bjudit in till frukost för deras kund Beckers färg räkning, härlig frukost och visning av deras nya färger. Tre trender visade dom, Soft Pink, Optimistic Yellow och Light Sky Blue. Sköna dova färger med fina kombinationer.
På lunchen var jag förbi Presskontakterna och tittade på lite vårnyheter från Åhlens och Hemtex. Och passade även, min vana trogen, på att prova lite solglasögon, innan jag åter tog en sväng på stan för köp av produkter till ett projekt.
Idag fredag blir det mest kontorsarbete och en sista sväng på stan för att låna i butiker till nästa vecka.
Sen så är det dags för en lång och skön helg, eller lång och lång, helgerna brukar kännas väldigt korta, men väl sköna.
Önskar dig en fin helg, stor kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Färg, Färgsättning, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Mat, Mode, Nyheter, Nyheter 2020, Smycken;

Kommentarer :

#1: Anonym

Vilken vecka😉 så mycket inspiration av alla läckra,vackra,fantastiska
alster av olika slag👍🏻
Ha en trevlig helg du också❣ önskar kusin Agneta.

Svar: Tack Agneta! Ja, högt och lågt, massor av nyheter har jag tittat på i veckan, kul. Nästa vecka ser lite annorlunda ut. Jobb med ett inredningsprojekt och en julstyling/fotografering i Kenths växthus :) Kommer i tidningen före jul. Ha en härlig helg du med, kram Annette
Annette

skriven

Kommentera inlägget här :