Veckorapport - Ett och annat

Den här härliga veckan kom sommaren, men tyvärr så ändrade den sig och försvann igen, trist!
Min jobbvecka har bestått av en några pressvisningar, de tar aldrig slut utan rullar fortfarande på, och jag hann med några av dem. En hotellvisning hann jag också med och uppstart av två nya jobb och samtidigt fullt fokus på två jobb som är i full gång. Nej, ligger inte på latsidan.
 
Vill du se vad som visats och vad jag tittat på, här kommer det.
 
Lydmar Hotel är inte nytt men däremot har deras rum fått en uppfräschning. Förutom att hotellet har två sköna utomhusbarer så finns det också en bra och trevlig restaurang, och allt det här finns kvar som vanligt. Rummen då, de har fått en uppfräschning av Nude Ateljé. Man har använt ca 40 % av redan befintliga möbler men klätt om/fräschat upp dessa och sen fört in en hel del nytt. Alltså ingen totalrenovering. Rummen och miljöerna har fortfarande en lite mörkare och dämpad inredning, lite mera åt det eclektiska hållet. Jag fastnade framförallt för många av de coola detaljer. Se här.
I onsdags var jag runt på stan och letade/lånade inredning till kommande tidningsjobb, samtidigt som jag tittade in på några pressvisningar.
Hos Tres PR tittade jag på deras kunder nyheter. Kul med en hel del marinblått, som kommer en hel del till hösten. Blått är ju svenskarnas favoritfärg nummer ett, så många säger säkert gilla på det. Men också, fortfarande, mycket i mera brända toner. Ser du något speciellt som du gillar på någon bild, då, som vanlig, hör av dig så styr jag dig åt rätt håll.
Vidare mot City och en snabb titt på Skobranschrådets visning på Hobo Hotel. Lurviga kängor och ganska mycket smala klackar, hmm,  jag som bättre gillar höga stadiga klackar, men allt är gångbart nu. Men annars så tyckte jag inte att det var något som stack ut.
Vidare mot Östermalm och Studio Sankt Paul, som slog ett slag för Återanvändning och hållbarhet och visade sina kunders nyheter tillsammans med Myrorna. Nytt tillsammans med uppiffat gamalt. Vi bjöds på fika med sju sorters kakor och roliga broderier från Broderauttexten av Gisela Ståle bl a.
Nu snart helg, så trevlig fredag och helg! Och jag tror också på ett liv efter helgen, så vi hörs nästa vecka igen! Kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Design, Dina Rum Stockholm, Hotell, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inspiration, Pressvisning;

Kommentera inlägget här :