Bokhylla eller titthylla, konst eller dagiskonst

En snygg bokhylla, eller titthylla som jag tycker att man kan kalla hyllor för. Ja, en hylla där man samlar sina fina saker. För varför stänga in vackra vaser, skålar osv i ett skåp när man inte använder dem. 
 
Och på tal om saker att visa upp så ser jag numera ofta det som en del kallar dagiskonst, bland coola inredningsdetaljer idag. Passar utmärkt i en snygg hylla t ex.
 
Vad menar jag med då med dagiskonst? Ja det är enligt min åsikt supercoola konstföremål.Visst kan det ibland påminna om barnens konstverk från förskolan, men vad är det för fel på det. Jag älskar de här föremålen.
 
Jag har visat konsten under en hel del år redan, bl a HÄR,  men nu såg jag faktiskt lite av det på Formex också.
Och då innebär det att det blivit lite mera "rumsrena". Ja för Formex är en mässa där inte trender visar så mycket utan mera mode. Ja prylar som man efterfrågar för dagen.
Mitt sätt att se på trender/mode är att först blir något en trend, och det behöver mogna för att den stora massan tar det till sig, ja då blir det mode. Alla trender blir heller aldrig mode, utan stannar i trendgruppen och bleknar liksom bort sen. Är ni med.
 
Här en snygg hylla jag såg hos Dusty Deco i veckan, med just en del "dagiskonst".
 
Så om du vill ha men kanske inte har råd, ge en liten sötnos en stor lerklump att kreera med, när alstret sen har torka så låt den lilla färglägga konstverket precis som de vill! Fiffigt va!
 
Önskar dig en fin fredag och en härlig helg! Kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bokhylla, Design, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Konst, Titthylla;

Kommentera inlägget här :