Veckan som gått och kommande AW18

Hej och hå, nu är det fullt upp kan jag säga, därför lite tyst här inne. Men jag har lovat en rapport från veckans pressvisningar, och självklart håller jag alltid vad jag lovar, så här kommer den.
Jag gör så att jag lägger upp en hög med bilder, utan så uttömmande info om allt, men som vanligt, hör av dig om du undrar över något speciellt så hjälper jag dig så gott jag kan.
 
Tisdag morgon och jag pinnade över till Designers Guild på Norrbackagatan för genomgång och titt på deras AW18. Tyger, tapeter och inredningsdetaljer i sköna mönster och färger.
Vidare till Trespr som visade nya kunder med både inredningsdetaljer i cement, Craft Studio, och porslin, By Mutti, och bjöd på goda skorpor och iste, perfekt för en varm försommardag.
Näst på tur stod lunch och trendseminarium av Skobranschrådet, som alltid brukar vara roliga och bra, på Hotel Nobis. Röda och vita skor/stövletter är fortfarande helt rätt. Sneakers likaså, de blir mer och mer avancerade och sulorna får gärna vara lite högre. I ett land som Sverige och med skyhöga kostnader för skor så blir man ju tacksam för alla typer av skydd för skorna, såg ett som var lätt att bara dra på dyrgriparna. Tre teman pratade man om också, det naturliga, det med Barbi känsla och det mera klassiska med vit skjorta och något enklare.
Onsdag morgon och en titt förbi Ekpr med kund som Vikingbeds, som kommer med nya kuddar för skönt nackstöd och med stoppning som avsöndrar sköna produkter, ungefär som en nattkräm. Ja inte något som utesluter din vanliga nattkräm, men alltid något lite lite extra. Släng också ett getöga på deras sänggavlar, mycket att välja på. Själv matchade jag, dagen till ära, frisyren med en av deras tavlor.
Sen var det dags för Åhlens visning. Överraskande mycket fint, som en spegelkub, nätta hallmöbler, fint porslin, sköna sängkläder och en massa fina inredningsdetaljer.
Polhem PR med kunder som Clas Ohlson och Jotex med många flera. Clas Ohlson kommer med en limiterad kollektion med alltifrån snygga verktygslådor till cykel och fint till mobilen. Jotex fortsätter att överraska och utökar sitt premium segment med mycket fint för hemmet.
Till sist ska jag visa Hemtex nya bäddkollektion som de visade på Livrustkammaren i går morsa. Här finns det något för alla, ja om du gillar det klassiska, färgglada eller blommiga, alla smakriktningar tycker jag uppfylldes.
 
Det blev en del och jag hoppas att du hittade något som du gillar. Kanske något att sikta in dig på att köpa till hösten för att förnya lite där hemma.
Solen fortsätter att lysa och sommaren är ju bara en sån överraskning så här långt i år. Så hoppas att du har möjlighet att vara ute i helgen och njuta av det vackra vädret. Önskar dig en riktigt fin och skön helg, kram!
 
Taggar: AW18, Annette Eriksson, Betong, Dina Rum Stockholm, Gungstol, Höstnyheter, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningshjälp, Inredningsstylist, Möbler, Nyheter2018, Nytt, Porslin, Pressfrukost, Pressvisning, Skåp;

Kommentera inlägget här :