Ett trappsteg eller två

Som ni märker så går det lite på sparlåga här inne på bloggen just nu, men det betyder inte att jag tagit mitt pick och pack och dragit på semester redan. Nej, jag jobbar på för fullt och imorgon ska jag ut till Stockholms skärgård för ett stylingjobb, ska bli sol och 27 grader så värre arbetsplatser kan man ha. Ja, så anledningen till lugnet här inne är alltså fullt med jobb.
Håller också på att titta på inspirationsbilder för ett jobb, bl a olika avsatser. Ja avsatser som nivåskillnader inomhus, och det finns inget som kan göra så mycket i en våning eller ett hus som just nivåskillnader tycker jag. Det kan vara alltifrån ett stort rum som har två nivåer till bara en enkel liten trappa med två trappsteg ner till köket, som på den här bilden. Visst är det fint och skapar genast en fin känsa åt rummet.
Ha en fortsatt fin tisdag!
Taggar: Annette Eriksson, Avsatser, Dina Rum Stockholm, Hall, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsidéer, Inredningsprojekt, Inspiration, Korridor, Kök, Nivåer, Stylingjobb, Trappa;

Kommentera inlägget här :