Voice lanserar ny möbelkollektion

Vet, det har varit lugnt och stilla här inne på bloggen ett tag. Berodde först på att jag hade häcken full så att säga, och sen att jag blev helt däckad av förkylning och en hosta utan dess like. Så tro inte att jag varit lat och legat på sofflocket och pillat mig i naveln, nej, sån är inte jag, och nu är jag uppe på benen igen.
 
Började morgonen på Galleri Forsblom och Voice pressfrukost. Perfekt vald lokal till Voices nylansering. Den nya eleganta enkla kollektion, avskalad och med sköna former både på produkter och lokalen alltså. 
Jag har använt mycket utav Voices produkter genom åren när jag gjort privatinredningar. De har alltid haft enkla, stilrena och snygga förvaringsmöbler framförallt, en del finns fortfarande kvar. Men idag var jag och tittade på alla deras nya produkter, som som sagt följer formspråket enkelt och stilrent, eller som Voice själva säger. 
"Inspirationen för årets kollektion är hämtad från modeindustrins begrepp ”essentials” – vilket enklast kan beskrivas som basplagg, eller i Voices fall möbler som är avskalade i sin form men samtidigt eleganta och tidlösa och med mycket fokus på material- och hantverkskänsla." 
 
Det nya sortimentet med funktionella och vackra möbler är formgivna av Nina Jobs, designduon Cate & Nelson samt Mattias Stenberg. 
Mattias Stenberg har i sin roll som Voices nya Creative Advisor lett utvecklingen av nylanseringen, där han har definierat och samordnat den visuella bilden av varumärket Voice – från produkter till framtoning i bildmaterial.
 
Här några bilder på kollektionen.
Taggar: Annette Eriksson, Dagbädd., Dina Rum Stockholm, Förvaringsmöbel, Hyllsystem, Inredningsdesigner, Inspiration, Möbler, Nyheter, Soffa., Voice;

Kommentera inlägget här :