Lika fantastisk vacker som vidrigt brutal

Jag som inte är någon storkonsument av serier eller tv-serier trillade ändå över en på SVT Play i helgen, The Handmaid's Tale, har du sett den? Jag fastnade för den för den är ju helt fantastiskt vacker, vackra miljöer och vackert filmad! Men, den är lika vacker som brutal. Ja, det är ju en vidrig historia och det är scener som jag inte kan förstå att man överhuvudtaget kan komma på. 

Om du inte sett den så är handlingen att USA tagits över av tungt beväpnade kristna fanatiker. Där de nya härskarna kallar staten Gilead, en stat där man fråntagit kvinnor sina rättigheter. 

Huvudperson i serien arbetar som tjänarinna i en regimtrogen överklassfamilj, där hennes uppgift är att handla mat och ligga med mannen, för att bli gravid och föda barn. För huvudpersonen i serien är nämligen en av få fertila kvinnor som finns kvar. 

Hemsk historia, men ändå väldigt bra och fängslande serie, och som sagt otroligt vackert filmad med fantastiska miljöer!

Ha en fin måndag Och trevlig Valborg!

Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inredningsstylist, Inspiration, Tv-serie;

Kommentera inlägget här :