Pimientos de Padrón

Nej, jag är absolut ingen mästerkock, men gillar god och framförallt enkel och hyfsat nyttig  matlagning. Så efter önskemål från er, här kommer åter igen ett och annat av mina enkla recept.
Ja, så håll till godo med en inredningsdesigners enkla matlagning här på bloggen.
Kommer det gäster till nyår eller ska ni bara göra något gott till er själva? Då tycker jag ett superenkelt och gott alternativ är stekta Pimientos de Padrón.
 
Så här gör du.
 
200 g pimentos Padron
4 msk olja
Rikligt med flingsalt
 
Skölj Padronen väl, och torka av dem.
Värm stekpannan, eller wokpannan som jag brukar använda för jag tycker det är lättare att röra omkring Padronen där, tillsätt oljan. 
Stek på medelhög värme tills Padronen får färg.
 
Lägg på ett papper så oljan rinner av, lägg upp på ett serveringsfat och salta med flingsalt.
 
Mmmmm.....gott som sjutton!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Drinksnacks, Enkel matlagning, Grönsaker, Inredningsdesigner i köket, Matnyttigt, Pimientos de Padrón, Recept;

Kommentera inlägget här :