Nya soffor, och en hylla att lägga till önskelistan

I veckan har jag varit på två pressvisningar som visat sköna och fina soffor.

I onsdags var det visning av Ire Möblers två nya soffor. Den ena Heter Como och designen står Mattias Stenberg för. Den finns i två modeller i fint ulltyg, Como och Como Soft, modellerna skiljer sig framför allt i små detaljer och spänning av tyg, inte i utförandet för övrigt. Det är en fin soffa i mjuka bullig former med ett lite djupare sittdjup, avsaknad av ben och så är det en modulsoffa så du skapar själv formen och storleken.

Den andra soffan från Ire var soffan Hanna designad av Ires kreativa chef och designern Emma Olbergs. Soffan som är en syster till företagets hyllade fåtölj med samma namn. Soffans tydliga träram med ett generösa sittdjupet gör den till en skön soffa och dagbädd, men som också passar utmärkt som extrasäng för gäster.
I går, torsdag, var det visning av Adeas soffor och nyheter. Baron soffan design Mats Broberg och Johan Ridderstråle. Lika fin i läder som i sammet, och sittkomforten var super.
Nästa soffa från Adea är Basel, design Mats Broberg och Johan Ridderstråle, arbetsnamnet var ”husets vin” för att soffan skulle motsvara ett husets vin, inte svårare än så, gott, enkelt och prisvärt, ungefär. Och soffan var både snygg, med snygga detaljer, och skön att sitta i, dessutom med ett mycket bra pris.

Den tredje soffan var Bonnet, som hamnar fint i familjen Bonnet med den sen tidigare fina fåtöljen med samma namn och runda form. Rund form och skön sittkomfort. Design, även här, Mats Broberg och Johan Ridderstråle.

Jag måste också via Adeas jättefina sideboard/hylla The Botanic Shelf. Finns i tre olika storlekar, i olika träslag och olika material på metallhyllplanen. Passar så gott som överallt och blommorna kommer att trivas med plats för växtkraft genom det flyttbara hyllorna.
Jippi!!!…Fredag :)… ha en riktigt härlig helg kära ni, kram!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fåtölj., Hylla, Inedningsdetalj, Inredning, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Soffa;

Kommentera inlägget här :