Min fortsättning på tisdagen

 Då ska jag visa min fortsatta tisdag, jag hann ju bara visa frukosten. Dagen i övrigt bestod mest av diverse julpressvisningar. Ja, kan ju verka lite tidigt, men ska allt hinnas ut i media så är det hög tid nu, ja till och med lite sent för tidningar med långa pressläggningar.

Fyrklövern har inlett ett samarbete med Hollywoodfrun Maria Montazami! :), och resultatet är en julporslinsserie. Det där med ”kändisar” som designers vad tycker ni om det? Jag är tveksam, ja helt enkelt för att vi har fantastisk många duktiga utbildade designers. Så här är samarbetets resultat.

 
Hos Studio Sankt Paul visades Hemtex nyheter upp och jag fick äta lussebullar och vara lucia.
Snabbt följt av titt på nyheter från TresPR, Vitra och Cervera. Undrar du över något du ser på bilderna så är det bara att fråga.
 
Sen eftermiddag gick båt från Strömkajen ut till Artipelag och Ikeas nya samarbete med danska Hay. Solen sken och vi fick en skön båtresa på en timma innan vi var ute på vackra Artipelag. Här tittade vi på alla nya produkterna i ett magiskt vackert solsken som kastade vackra skuggor i lokalen och på produkterna. Mycket fint och till mycket fina priser. Vi avslutade med goda smörebröd innan bussen gick in mot stan igen.
 
Taggar: Pressvisningar. Inspiration;

Kommentera inlägget här :