Stockholm Design Week 2019, dag 1

Vet ni att jag måste nog lära mig lite mera om att lägga upp videos här på bloggen. Ja så det ser lite snyggare ut. Men nu får ni nöja er med länken helt enkelt.
I videon ser ni min dag idag, de pressvisningar som jag var på.
Som jag berättade i mitt förra blogginlägg, HÄR,  började jag dagen med frukost och visning av Svenskt Tenns nya fina glaslampor.
Därefter visade det japanska företaget Iwatemo  upp sig på Jackson, enkelt japanskt och världspremiär.
Vidare ser ni mitt besök hos Kasthall, för en titt på deras nyheter. Mattan Feather, mattan med den fina inramningen med långa trådar, SÅ SNYGG!
Vidare med taxi till Norr Mälarstrand och Moooi/Moooi Carpets. Mattor med en målad känsla, ja lite tavelmotiv.
Vidare i taxi till Brunkebergstorg 2 och Tarketts presentation högt uppe på Gallerians tak, vid restaurang Tak. Högt ovan takåsarna med en vidsträckt utsikt över huvudstaden, äger utställningen Snowtopped rum under Stockholm Design Week. Utvecklingen av Brunkebergs torg är något alla stockholmare följer och utställningen kommer vara öppen för alla idag bjöds vi in till invigningen, och en presentation av installationen och ett samtal om Stockholm som designhuvudstad.
Sen gav jag mig hemåt, för att nu gå ner en sväng på stan och en och annan fest och cocktail. Det blir en kort tur för imorgon ska jag ut till möbelmässan. En hel dag på mässan kräver pigga ben och huvudet på skaft.
Hoppas att ni gillar videon, imorgon kommer det förhoppningsvis en ny från mässan. Och ja, jag ska tänka på ljudet, urdåligt på dagens video! Får nog köpa en sån där liten mic att fästa på mobilen, om ni gillar mitt videofilmande :) 
 
Trevlig kväll!
 
https://youtu.be/5-qdNkkaUgg
 
Taggar: Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningshjälp, Inspiration, Matta, Nyheter 2019, Porslin, SDW2019;

Kommentera inlägget här :