Semestertider

Dags för lite semester, för mig och bloggen, välbehövligt och härligt.
 
Önskar er alla, semesterfirare eller inte, en fin midsommar och härliga sommardagar. Vi hörs om någon vecka igen, så håll ut!
 
Stor kram!
Bild från HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Semester;

I full galopp

Har du sett Studio Lisa Bengtssons senaste tapet Sir Grace.
Som alltid när Lisa Bengtsson gör mönster och tapeter så är de både spännande och coola mönster.
Sir Grace, som finns i fyra färgställningar, är absolut inget undantag. Utan en tapet med ett mönster som både är spännande och lite dramatisk. 
 
Kanske något till hallen framåt hösten?
 
Önskar dig en fin tisdag!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dekoration, Design, Dina Rum Stockholm, Idé, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Tapet;

Dekorativt

Att blommor, kvistar och växter är det absolut snabbaste stylingtricket för att skapa en fin stämning åt ett rum det håller nog många med mig om.
 
Sen om det är en stor växt, liten bukett eller bara en solitär, det tycker jag oftast är ganska oväsentligt när det kommer till stämningshöjare, det levande gör liksom sitt i både det stora och det lilla.
 
Blanda frukter, kvistar och blommor hur du vill och hur mycket du vill.
Och känns kassan skral så är det ju hur fint som helst att bara köpa en blomma och sätta i ett glas, eller varför inte gå ut på ängen och plocka en eller flera blommor, eller gå ut i skogen och ta en liten kvist med gröna blad.
Varför krångla inte till det!
 
Önskar dig en riktigt skön måndag!
 
 
Bider från HÄR, HÄR, HÄR
Taggar: Annette Eriksson, Blommor, Dekoration, Dina Rum Stockholm, Enkel styling, Gröna växter, Inspiration, Växter;