Veckans Inspiration - Djungelns lag

Just nu så råder det en djurtrend, ja på många olika sett, men jag syftar på inredningen. För hur mycket djurmönster finns det inte på inredningstextilier just nu. Hur många apor, leoparder, tigrar, ormar, färgglade fåglar mm ser vi inte bland all inredning just nu. Precis, Massor!!! Så i Veckans inspiration visar jag en liten, liten del av allt som finns.
 
Ha en härlig helg!
Matta, Layered // Kaffeservise, House of Hackney // Sjal, Emma Fällman // Vas, Posh Living // Papegoja, Inreda.com // Ormljusstake, Jonathan Adler // Ormspegel, Koket // Apa som ljusstake, Oscar & Clothilde // Lampfot, House of Hackney // Kuddfodral, Oscar & Clothilde  

Grand Antiques, Art & Design

Tog en snabb promenad ut till Djurgården, Liljevalchs och förhandsvisningen av Grand Antiques, Art & Design idag på eftermiddagen.
Först, hallå vilket härligt väder!...strålande sol och så där en ca 23 grader!
Grand Antiques, Art & Design är en mässa för antikviteter, konst och design, fullproppad med en massa fin konst och design. Jag gillar den verkligen, för att den just blandar modern konst med antikt från 1700-tal - 1960-tal, skapar en spännande blandnig tycker jag. Här några bilder, och blir du sugen på att besöka mässan så är den öppen 20-23 september ute på Liljevalchs, Djurgårdsvägen 60.
 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Antikviteter / Design / Dina Rum Stockholm / Grand Antiques,Art & Design / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Inspiration / Konst / Mässa / Utställning.
Kommentarer (0)

Inrednings quick fix

En snabb förändring vill man ju bara ha ibland, i det mesta, så även i inredningen. Då brukar jag rekommenderar en ny maffig vas med en lika maffig bukett, en ny snygg pläd eller varför inte några nya snygga kuddar.
Jag har blingat till sängen i helgen, med just några fina kuddar. Jag som brukar sy upp mina kuddar där hemma för att få dem att passa perfekt i stil och färg, då tar det oftast både lite längre tid och blir lite dyrare.
Men ibland har jag tur och ramlar på någon fin liten godbit. Som de här fina kuddarna från Indiska. Så från turkosa toner blev det lite rosabeiga toner, med bling, i sovrummet i helgen. De beiga sammeteskuddarna, som passade perfekt in här, hade jag från tidigare. Så enkelt och så fint!
 
Ha en fin måndag kära du!