Nytt från Gubi

Gubi är inte sena med att spotta ur sig den ena efter andra relansering se bara HÄR, HÄR. Och nu kommer de med den väldigt fina stolen C-Chair Dining Chair som designades redan 1947 av Marcel Gascoin. Kommer i lite olika utföranden, olika träslag och olika sitsar. Jag är helt klar över vilka jag gillar mest, de i mörk ek med sits och ryggstöd i rotting. Snygg!
Jag vet att ni är många som gillar möbler från, och med en flört av 50-talet. Då kommer du kanske också att gilla soffan CDC1.Sofa och fåtöljen Lounge Chair som designades 1954 av Carlo De Carli. En soffa och fåtölj med riktigt mycket 50-talskänsla.
 
Nu är Stockholms Design Week 2019 igång och jag uppdaterar om nyheter så fort jag hinner, både här på bloggen, vloggen och på mitt instagram,  annetteesoninredningsdesigner 
Vloggen ja, jag tänker börja på att vlogga ibland här på bloggen! En vlogg är ju som en blogg men med rörliga bilder, tror att det kommer att bli bra och också lite lättare för mig att hinna med att visa mitt arbetsliv för er. Hoppas att ni kommer att gilla det hela, och tack snälla!..... tänk på att jag är nybörjare som vloggare, så ge mig lite tid för att bli varm i kläderna! Blir också jätteglad om ni ger lite feedback, om/vad ni gillar, om/vad ni inte gillar med mitt vloggande.
 
Nu mot Svenskt Tenn och den första visningen, Heritage. En utställningn med nya glasföremål från italienska Murano, designade av Muranofödda designern Luca Nichetto. Allt inspirerat av Josef Franks tyg Terrazzo.
Ha en fin måndag kära du..... första vloggen försöker jag lägga upp i em/kväll, häpp!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Fåtölj, Gubi, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Nyheter 2019, Relansering, Soffa, Stolar;

Kommentera inlägget här :