Snygga mattor

Det är ofrånkomligt, ja att snart är det dags att krypa in och boa in sig igen. De flesta ser med fasa fram mot hösten, men visst kan det också vara lite mysigt med sprakande brasor, sköna plädar, mysiga mattor och härliga höstfärger.
 
I går var jag förbi mattföretaget Glowb på Karlavägen, för att checka en leverans för en kund. Och som vanligt passade jag på att kolla in deras superfina mattor.
Glowb som är ett svenskt företag som tillverkar skräddarsydda exklusiva mattor. Ambition är att göra det enkelt att köpa mattor som passar just ditt hem eller din unika miljö. De hjälper till att ta fram mattan som du har drömt om kan man kortfattat sammanfattar det hela. 
 
Om några veckor väntas det inne lite nyheterhos dem också, som jag ser fram emot att titta närmare på. Men som sagt, du kan också få din matta specialdesignad precis som du vill till just din miljö.
 
Själv så är jag lite trött på enfärgade silkesmattor, visst är det fint och klassigt, men det finns ju så mycket annat fint. Så som sköna mönster med lugg som är klippt i olika höjder och i en massa sköna toner t  ex.  Och mattan spelar ju en ganska viktig, eller väldigt viktig roll för rummsuppfattningen. 
 
Vill du prata mattor, hör av dig så hjälper jag dig att hitta en riktigt fin och skön till ditt rum/dina rum.
 
Trevlig onsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Design, Dina Rum Stockholm, Golv, Inredningdesigner, Inspiration, Matta;

Då var det dags igen

Dagar blev till veckor och veckor blev till månad, jag pratar alltså om min frånvaro här på bloggen. Men nu sjutton är det dags att försöka få fart på ruljansen igen.
 
Hoppas ni haft en fin sommar så här långt, min har varit lugn, skön, eftertänksam och ganska lat. Men som sagt, nu ska jag försöka få fart på mig, bloggen och företaget igen. Att få fart på mig är väl det lättaste, företaget verkar ju fortfarande stå och gasa i en uppförsbacke. Så ligger ni i startgroparna för en uppfräschning/renovering av hemmet eller företaget och behöver hjälp, tveka inte att höra av er...alla försiktighetsåtgärder kommer att hållas.
 
Så här i början av en säsong så brukar jag ju också passa på att fråga er vad ni vill att jag ska skriva mera om, det gör jag även nu. Vill ni har mer av något, mindre av något annat, ja, kom med önskemål vetja. 
 
Själv så klurar jag på om jag ska börja med en liten inredningskurs, nej, skola/kurs låter pretentiöst, jag kallar det inredningspuffar istället. Ja det handlar om olika saker som kan vara bra att tänka på när inredningen ska bli bra, snygg och funktionell helt enkelt. Låter det bra, jag hoppas i alla fall att ni kommer att gilla det. Jag startar någon gång i mitten/slutet av augusti.
 
Ha en fortsatt fin måndag!
 
Taggar: AW20, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina, Inredare, Inredningdesigner, Inspiration;