En dag på jobbet

Det blev en lång, varm och härlig dag igår. När jag ska göra/styla utomhusfotograferingar följer jag väderleksrapporterna mycket noga, och det kan skifta från snålblåst med ösregn till strålande sol och värme från när jag börjar titta till när dagen är inne :) Men igår, och idag då fotograferingen fortsätter, visade sig vädret från sin bästa sida. Även om fotograferna aldrig är så förtjusta i strålande sol, bilderna blir inte så bra då tycker de flesta fotografer, men jag tycker om det :) Här några bilder från gårdagen, blomleveranser, innan styling och fotografen Annas fina keramikalster, som jag alltid beundrar när jag är hemma hos henne, visst är det fina.
Ha en fin torsdag!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Endagpåjobbet, Inredning, Inredningdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningsprojekt, Inspiration, Mitt jobb som stylist;

Nyheter från Morris & Co

I morse gick jag ner på stan och till Tändstickspalatset för en frukost och en visning av Morris & Cos nya kollektioner North och Kindred. 
Vi fick, förutom de nya tygerna och tapeterna, se originaltyger och skisser på mönstren som kollektionen skapats utifrån. Jag säger bara, vilken skatt de har att producera nya tyger och tapeter av. Så många fina originalmönster som William Morris lämnat efter sig. Som den här kollektionens vackra tyger och tapeter som skapats utifrån mönster skapade av/utifrån William Morris mönster från 1871 och hans resa till Island.
Här får ni en titt på härligheten.
Ha en fortsatt fin tisdag! Själv ska jag ut och köpa blommor och rekvisita till mina två utomhusfotograferingar som jag ska styla imorgon och på torsdag, perfekt dagar att hålla till utomhus! Kram!
Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetaljer, Inredningshjälp, Inredningsstylist, Inspiration, Morris&Co, Nyheter2018, Tapeter, Tyger;

Frukost med basilika

Nej, jag är absolut ingen mästerkock, men gillar god och framförallt enkel matlagning. Jag föredrar det gröna och nyttiga framför halvfabrikat, söta och det mindre nyttiga, helt enkelt för jag mår så mycket bättre av bra mat. 
Så mycket grönt och en del fisk/skaldjur, men kött/fågel har jag inte ätit på 21 år så det kommer du inte att hitta här.
Eftersom jag fått önskemål om att jag ska lägga upp ett och annat av mina superenkla recept. Så håll till godo med en inredningsdesigners enkla goda matlagning på söndagar här på bloggen.
Tänk att små gröna blad kan göra så mycket åt så mycket. Just nu är jag väldigt förtjust i att slänga på några basilikablad på frukostfilen. Förutom fil och basilikablad har jag också min egengjorda Granola, se receptet HÄR, och jordgubbar. Testa vet jag, blir väldigt fräscht och gott!
 
Trevlig söndag!
Taggar: Annette Eriksson, Basilika, Dina Rum Stockholm, Enkel matlagning, Fil, Frukost, Granola, Hemmagjord granola, Inredning, Inredningsdesigner i köket, Jordgubbar, Matlagning, Matnyttigt;