Butiksinredning

Hej, hoppas allt är bra.
 
Jag vet inte vad ni tycker, men att gå in i en butik med en snygg inredning kontra en trist och intetsägande butik är som natt och dag.
För jag som handlar det mesta på nätet, men ibland går runt på stan för att hitta något speciellt eller bara för att bli lite inspirerad, känner då absolut inte för att gå in i en till utseendet trist butik.
Snygga butiker drar alltid in mig och jag känner mig mer inspirerad till shopping. Något som jag tror att butiksägarna måste tänka mera på, för att lyckas få ut flera att handla i butik och inte bara över nätet. 
Det här har jag tänkt på en del de senaste åren. Jag som bor i Stockholm/Östermalm och går i kvarteren runt Stureplan, Biblioteksgatan mm är väl ganska van med att butikerna lägger ner en hel del på inredningen. Men ibland när jag besöker andra ställen och andra städer så kan jag mötas av en och annan urtrist butik. 
Att gå in i en butik ska vara lite av en skön känsla/upplevelse tycker jag. Ja att mötas av en fin inredning ...och ett trevligt bemötande! det är viktigt för mig. Håller du med?
 
Marlene Birgers butik på Biblioteksgatan har fått ny inredning sen ett tag, riktigt snyggt! En skön blandning av lite olika stilar, lite bohemisk. Här nedan några bilder från den butiken.
 
Och här några andra inlägg jag gjort om snygga butiker, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR 
 
Allt för idag, ha en fin fredag, pingst och nationaldag, kram!
 
Taggar: Butiksinredning;

Kommentera inlägget här :