Tillbaka

Efter ett ganska långt uppehåll här på bloggen ska jag sakta men säkert ta mig tillbaka hit igen. Ja nu ska ni inte tro att jag bara legat på latsidan under min frånvaro här, nej, det har varit full fart ändå. Men nu känner jag att jag har tid, inspiration och ork till bloggen igen. Så nu kör jag igång lite smått här igen, häng med vetja!

Jag börjar med ett coolt bord från Törner Design Studio, som lanserat unika handmålade soffbord som du hittar på Nordiska Kompaniet i Stockholm. 
Om du liksom jag gillar den amerikanska inredningsdesigner och möbeldesignern Kelly Wearstler så tror jag att du även kommer att gilla Lisas fina bord, för de är liksom i samma anda.

Lisa lärde jag känna för många år sen, då hon jobbade i PR branschen, och sen följt henne i hennes konstnärskap.

2016 grundade Lisa, Törner Design Studio som är specialiserad på konst och möbler inom premium segmentet. Hon har bland annat ställt ut på gallerier i New York, Seattle, Hamrins och London.

Lisa har länge velat utöka sin design med stilegna möbler. Nu lanseras en serie individuella, dekorativa soffbord där hon kombinerar rika färger i djärva geometriska former.

Törner Deco Table finns i två former, kvadratiskt och rektangulärt. Formgivning och design har tydliga drag från Art Deco-eran, både vad det gäller former och material.

Borden är ett samarbete med den svenska finsnickaren Markus Karlsson, bosatt i Stockholms skärgård. Konstruktion och materialval har noga valts för att förmedla en gedigen och välarbetad känsla. Varje bord är handmålade av konstnären Lisa Törner och vilar på stora runda metallkulor.

Törner Deco Table Kvadratiskt mått: 110x110cm, höjd 40 cm, pris 45.000 kr
Törner Deco Table Rektangulärt mått: 140x65cm, höjd 37 cm, pris 45.000 kr

Ja då är jag igång, hörs snart igen. Kram! (null)

(null)

(null)













Kommentera inlägget här :