Veckorapport - Stockholm Design Week, del 2

Hej, godmorgon och trevlig måndag! Jag hoppas att din helg varit fin. 
Jag lovade att visa lite till från Stockholm Design Week 2020, så här kommer del 2 av Veckorapporten. Hann så klart med en hel del andra visningar också, men det här är de som jag gärna delar med mig av.
 
Vad slutade del 1, jo på tisdagen, så vidare till onsdagen. På onsdagen jobbade jag hela dagen med att avsluta ett inredningsprojekt, tog emot möbler och mattor, piffade och fixade, så då hoppade jag alla visningar.
Men på torsdagen var jag på det igen och begav mig till Gamla Riksarkivet på Riddarholmen. Där ställde fyra designföretag från Japan och Danmark ut,  Le Klint, Ariake, 2016 / Arita och Friends & Founders.
Kanske den finaste utställningen på veckan, framförallt för att man visade sina produkter i just Gamla Riksarkivet, underbar miljö, men också fina produkter.
Här ser ni hur det såg ut.
På torsdagskvällen var jag runt och tittade på en del vernissage och minglade lite. Massor av folk så några bilder på det som visades var svårt att få till, men fick några på Kvänums mingel. Alltid vackra miljöer och trevligt.
Fredagen kom och jag måste säga att jag kände mig ganska sliten :), men en helg hägrade! Förutom att jag var runt och letade produkter till ett projekt så slank jag in på Noch & Chow där DUX och MENU i samarbete med den danska arkitekt- och designbyrån Norma Architects skapat utställningen The Sculptor's Residence. 
The Sculptor’s Residence – Skulptörens hem; en kurerad våning med föremål och möbler på display för att skapa scenen för ett hem och en konstnärsateljé. Massor av fina stilleben och sköna skulpturer!
Ja det var vad jag hade att bjuda på. Hoppas ni gillade den snabba och enkla rundvandringen av Stockholm Design Week 2020. 
Nu kastar jag mig in i mina projekt igen, ha en härlig måndag och stor kram!
  
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Konst, Nyheter 2020, Stockholm Design Week 2020, Utställning;

Kommentera inlägget här :