Nytt till sängen

Det där med överkast har de senaste åren varit mindre populärt. Själv så är jag heller inte så förtjust att bädda med överkast över hela sängen. Ja ända upp, till och över kuddarna. Men å andra sidan så kräver det även snygga påslakan om man som jag bara lägger ett överkast/snygg pläd eller liknande endast över halva sängen. Men för mig som är lite av en pedant vad det gäller alla de här delarna funkar det bra ändå.
Hur bäddar du?
 
Vill du ha ett lite större och rejälare överkast, som går att bädda med över hela sängen eller lite luftigare, och enligt mig lite snyggare, endast över halva sängen. Så såg jag det här fina överkastet, från Ellos. Funkar till båda typerna av bäddning.
Samtidigt som det passar lika fint i ett lite mera sofistikerat sovrum med fina träpaneler på väggarna. Som i ett sovrum, typiskt för en ung bloggerska, och där med, för mig, en lite för stereotyp inredning. 
 
Men visst är överkastet fint, och trots mönstret ett överkast som kan passa fint till de flesta inredningsstilarna. Skulle t ex också vara fint i ett lite mera bohemiskt sovrum eller ett mera internationellt lyxigt och eklektiskt sovrum, allt hänger som vanligt på hur du sätter ihop din inredning.
 
Ha en riktigt skön fredag och helg, kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bäddning, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Sovrum, Sängkläder;

Kommentera inlägget här :